Potpisan ugovor sa Milbauer-om

Bez autora
Sep 11 2011

Predsednik AP Vlade Vojvodine dr Bojan Pajtić posetio je u petak Staru Pazovu povodom potpisivanja ugovora o dodeli zemljišta za početak izgradnje prestižnog tehnološkog parka u ovoj opštini. Reč je grinfild investiciji od 10 miliona evra, koja će u početku zaposliti 100 stručnjaka. Predstavnici Kompanije Milbauer i Opštine Stara Pazova potpisali su ovaj značajan dokument, čime će biti omogućeno da već na proleće započne proizvodnja elemenata visoke tehnologije za podršku identifikacionim dokumentima namenjenih području skoro čitavog Balkana. Ovakva fabrika, odnosno ovakav tehnološki park kakav će postojati u Staroj Pazovi, postoji samo još u Nemačkoj na našem kontinentu. Opština Stara Pazova, u protekle tri godine, doživljava ekspanziju uprkos postojanju globalne krize i pridružuje sa opštinama kakve su Inđija i Pećinci u broju, dinamici i brzini ulaska novih investicija.

Potpisan ugovor sa Milbauer-omPredsednik AP Vlade Vojvodine dr Bojan Pajtić posetio je u petak Staru Pazovu povodom potpisivanja ugovora o dodeli zemljišta za početak izgradnje prestižnog tehnološkog parka u ovoj opštini.

Reč je grinfild investiciji od 10 miliona evra, koja će u početku zaposliti 100 stručnjaka.

Predstavnici Kompanije Milbauer i Opštine Stara Pazova potpisali su ovaj značajan dokument, čime će biti omogućeno da već na proleće započne proizvodnja elemenata visoke tehnologije za podršku identifikacionim dokumentima namenjenih području skoro čitavog Balkana.

Ovakva fabrika, odnosno ovakav tehnološki park kakav će postojati u Staroj Pazovi, postoji samo još u Nemačkoj na našem kontinentu.

Opština Stara Pazova, u protekle tri godine, doživljava ekspanziju uprkos postojanju globalne krize i pridružuje sa opštinama kakve su Inđija i Pećinci u broju, dinamici i brzini ulaska novih investicija.

Predsednik Pajtić istakao je da će se i dalje podržavati ovakvi uspešni projekti koji upošljavaju ljude, a sa druge strane šalju snažan signal u svet da je ovo dobra destinacija za investicije i sigurna zemlja za investicije i da se ovde može osnovati kompanija koja će uspešno poslovati.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik